31.01.2019 - Kosteutta talvi-iholle!
Kuivan ihon kasvohoito 60€ ( norm.70€)

Hoito on erinomainen kuivan ihon kosteuttaja ja pehmentäjä. Sopii hyvin kuivalle, normaalille kuin myös herkällekin iholle. Hyalyronihappo kosteuttaa ihoa syvimpiä kerroksia myöten ja pehmentää ihoa. Lakritsiuute antaa iholle suojaa. Hoito sopii kaikenikäisille. Ihosta tulee raikkaan, hyvinvoivan ja nuorekkaamman näköinen.20.08.2018 - Syysihon hoito!
Timanttihionta tai ultraääni-ihonpuhdistus 75€

Monet ihotyypit, kuten epäpuhdas-,arpinen-,hyperpigmentoitunut sekä ikääntyvä iho hyötyvät tehokkaista kuorintahoidoista hoitolassa. Timanttihiontaja ultraäänihoidot ovat nopeita, tehokkaita ja kivuttomia hoitoja erilaisiin iho-ongelmiin ja sopivat erityisen hyvin syysihon puhdistaviksi sekä kirkastiviksi hoidoiksi.

Syväkosteuttava merileväkasvohoito 70€
-Hoidossa käytettävän merilevänaamion ravinnerikas spirulinalevä ja hyalyronihappo syväkosteuttavat ihoa tehokkaasti. Hoito rauhoittaa ja ehkäisee ihoärsytystä, erinomainen kuivalle, normaalille sekä couperosaiholle.09.04.2018 - Skin Candy- ihokarvojen sokerointi!
Skandinavian Skin Candy- hoito ei ole ainoastaan karvanpoistoa, vaan se on myös tehokasta ihonhoitoa. Skin Candy soveltuu kaikkiin kehon alueisiin ja poistaa lyhimmänkin karvoituksen lähes kivuttomasti. Toistuvat hoidot vähentävät ja hidastavat karvan kasvua.

SKANDINAVIAN SKIN CANDY on kotimainen tuotemerkki!

Kts. www.skincandy.fi

08.01.2018 - Kiinteyttä ja kosteutta kuivalle-iholle!
UUTUUS! Kosteuttava Argan -kantasoluhoito kuivalle iholle! Argania on kutsuttu jo pitkään nuoruuden eliksiiriksi. Hoidossa hyödynnetään kosmetiikan maailmassa ainutlaatuista sveitsiläistä PhytoCellTec Argan kantasoluteknologiaa, joka mahdollistaa arganin hyötyjen maksimoinnin ihonhoidossa. Hoito sopii erinomaisesti kuivalle aikuiselle iholle. Hoidolla saadaan lisättyä ihon kosteutta, joustavuutta, heleyttä, sekä silotettua pintajuonteita. Hoidon hinta 80€02.01.2017 - Hoitolan uusi osoite!
ML Kauneushuone on muuttanut uusiin rauhallisiin tiloihin Hakalahteen osoitteeseen Runeberginkatu 14. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan!


Kotisivujen suunnittelu: St. Hurmos