19.11.2019 - Joulun parhaat lahjat!
Hanki ajoissa lahjakortit ja lahjapakkaukset pukinkonttiin läheisillesi! Denova pro- lahjapakkaukset sisältävät päivä-ja yövoiteen sekä seerumin jokaiselle ihotyypille, mukana tulee kätevä meikkipussukka, hinta vain 44€. Tuotteita rajoitetusti!

Lahjakortti on aina suosittu ja mieluinen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea. Lahjakortin saa tiettyyn hoitoon tai summalle.

Hoitola on suljettuna 9.12.-17.12. välisenä aikana. Lämpimästi tervetuloa ostoksille joko ennen sitä tai joustavasti ennen joulua aattoon saakka!


01.10.2019 - Syysihon hoito!
Timanttihionta tai ultraääni-ihonpuhdistus 75€

Monet ihotyypit, kuten epäpuhdas-,arpinen-,hyperpigmentoitunut sekä ikääntyvä iho hyötyvät tehokkaista kuorintahoidoista hoitolassa. Timanttihionta- ja ultraäänihoidot ovat nopeita, tehokkaita ja kivuttomia hoitoja erilaisiin iho-ongelmiin ja sopivat erityisen hyvin syysihon puhdistaviksi sekä kirkastiviksi hoidoiksi.

28.05.2019 - Jalalla koreasti!
Jalkahoitoon hakeudutaan, jotta saadaan hyvinvoivat ja terveet jalat. Jalkahoito voi myös olla kauan odotettua omaa aikaa tai rentouttava hetki pitkän työpäivän jälkeen.
Hyväkuntoisille jaloille riittää jalkahoito muutaman kerran vuodessa, mutta haasteelliset jalat saattavat kaivata jalkahoitoa jopa kuukausittain. Säännöllinen jalkahoito ylläpitää jalkojen terveyttä ja ehkäisee jalkojen ongelmia.

Varaa aikasi ja tule jalkahoitoon!

Perusjalkahoito 60-65€
Hemmotteleva jalkahoito 72€


09.04.2018 - Skin Candy- ihokarvojen sokerointi!
Skandinavian Skin Candy- hoito ei ole ainoastaan karvanpoistoa, vaan se on myös tehokasta ihonhoitoa. Skin Candy soveltuu kaikkiin kehon alueisiin ja poistaa lyhimmänkin karvoituksen lähes kivuttomasti. Toistuvat hoidot vähentävät ja hidastavat karvan kasvua.

SKANDINAVIAN SKIN CANDY on kotimainen tuotemerkki!

Kts. www.skincandy.fi

08.01.2018 - Kiinteyttä ja kosteutta kuivalle-iholle!
UUTUUS! Kosteuttava Argan -kantasoluhoito kuivalle iholle! Argania on kutsuttu jo pitkään nuoruuden eliksiiriksi. Hoidossa hyödynnetään kosmetiikan maailmassa ainutlaatuista sveitsiläistä PhytoCellTec Argan kantasoluteknologiaa, joka mahdollistaa arganin hyötyjen maksimoinnin ihonhoidossa. Hoito sopii erinomaisesti kuivalle aikuiselle iholle. Hoidolla saadaan lisättyä ihon kosteutta, joustavuutta, heleyttä, sekä silotettua pintajuonteita. Hoidon hinta 80€