16.06.2023 - Jalat kesäkuntoon!
Seisomatyö,kovettuneet kantapäät ja halkeileva iho tekevät jaloista raskaat, eivätkä ne näytä kauniilta.Pehmentävä jalkahoito kaunistaa ja palauttaa jalkojen luonnollisen terveyden. Säännöllinen hoito ennaltaehkäisee ongelmia ja pitää ihon pehmeänä, ehkäisee kovettumien muodostumista ja vilkastuttaa jalkojen verenkiertoa. Terveet jalat lisäävät aktiivisuutta ja jaksamista. Hellivä jalkahieronta rentouttaa ja suo jaloille niiden kaipaaman lepohetken. Jalkahoidot alk. 65€

Jalkahoidon yhteydessä on myös mahdollista poistaa häiritsevät säärikarvat lämminvahalla. Vahaus 40€

02.05.2023 - Muista Äitiä 14.5.!
Ilahduta äitiä hoitavilla lahjoilla tai lahjakortilla hoitolaan! Hoitolasta esim. kasvohoidot, jalkahoidot, käsihoidot ja intialainen päähieronta.

Soita ja sovi lahjakorttien hakuaika puh. 050 3019257!

Tervetuloa!
15.12.2022 - Lahjakortilla hyvää mieltä!
Joulu on ihana satu täynnä odotusta, johon aikuisetkin saavat uskoa. Muista sinulle tärkeää ihmistä hemmottelevalla lahjakortilla kauneushoitolaan! Lahjakortin saat haluamallesi summalle tai tiettyyn hoitoon.

Hoitola avoinna jouluun saakka joustavin aukioloajoin!

11.03.2022 - UUTUUSHOITO!
Hoitolamme valikoimissa nyt ajankohtainen UUTUUS! Microbiome Pro Care- erikoiskasvohoito on tarkoitettu ongelmalliselle ja herkälle iholle, sopii erinomaisesti myös akneiholle. Tasapainottava ja suojaava kasvohoito perustuu pro-ja prebioottien sekä maitohapon muodostamaan symbioottiyhdistelmään, joka vahvistaa ihon hyvää bakteeriflooraa. Biosuojaava kerros luo iholle suojaavan kalvon, joka tehostaa herkän ihon suojaa ulkoisia tekijöitä vastaan. Hoidon kesto n.1,5h. Tutustumishinta 85€ (norm. 95€)

19.10.2020 - Syksyn tehohoidot!
Syksyn tehohoidot!

Syksy on aikaa, jolloin iho kaipaa erityistä hoitoa kuivuuden aiheuttamien juonteiden silottamiseen ja kesäauringon aiheuttamien ihomuutosten häivyttämiseen. Hyvällä hoidolla iho pysyy kunnossa syyskauden kylmästä säästä ja kuivasta huoneilmasta huolimatta. Jo yksi tehohoitokerta saa ihon hehkumaan!

Timanttihionta puhdistaa, kirkastaa, tasoittaa ihon pintaa(juonteet,rypyt,aknearvet,maksaläiskät). Hoito sopii kaikille ihotyypeille! Timanttihionta 75€ (mek.puhd.hoidon yht.10-20€)

Ultraäänikasvohoito, nopea, tehokas ja kivuton ihonpuhdistus ja kuorinta. Hoito 75€ (mek. puhd.hoidon yht.10-20€)