Kasvohoidot
PERUSKASVOHOITO 75€
Ihotyypinmukainen peruskasvohoito suunnitellaan ja tehdään yksilöllisesti ihotyypin ja ihon kunnon mukaan.
-alkupuhdistus, kuorinta, kevyt puhdistus ja/tai hieronta, seerumi/ampulli ja naamio, viimeistelytuotteet, kevyt ehostus.

SYVÄKOSTEUTTAVA MERILEVÄHOITO 75€
Hoidossa käytettävän merilevänaamion ravinnerikas spirulinalevä ja hyalyronihappo syväkosteuttavat ihoa tehokkaasti. Rauhoittaa ja ehkäisee ihoärsytystä, erinomainen kuivalle, normaalille ja couperosaiholle


RENTOUTTAVA KASVOHIERONTA 45€
Puhdistus, kasvojen, kaulan ja decolleteen rentouttava hieronta, hoitovoide.


HELEYTTÄVÄ KULTAHOITO 80€
Hoito kiinteyttää ja heleyttää aikuista ihoa. Tuotteet sisältävät ylellistä kolloidista kultaa, joka edistää ihon aineenvaihduntaa, silottaa ilmejuonteita, stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kosteuttaa tehokkaasti. Sopii erinomaisesti myös pikakaunistajaksi ennen juhlia! Suositellaan alk. 30+ iholle, myös herkälle iholle.
MICROBIOME PRO CARE- KASVOHOITO 95€
Hoito on tarkoitettu ongelmalliselle ja herkälle iholle, myös akneiholle. Tasapainottava ja suojaava kasvohoito perustuu pro-ja prebioottien sekä maitohapon muodostamaan symbioottiyhdistelmään, joka vahvistaa ihon hyvää bakteeriflooraa.
Biosuojaava kerros luo iholle kalvon, joka tehostaa herkän ihon suojaa ulkoisia tekijöitä vastaan. Kasvohoidon kokonaisvaltaiset bioottiset tuotteet tekevät hoidosta tehokkaan mutta myös hemmottelevan elämyksen. Lopputuloksena vahvempi, tasapainoisempi ja heleämpi iho!
Hoito sis.alkupuhdistus, enzymaattinen vaahtokuorinta, tehotiiviste, hieronta, kaksoisnaamio, loppuvoiteet.

MICROBIOME PRO CARE-hoitotuottet (kasvovoide ja tehotiiviste)tehokkaaseen kotihoitoon saatavilla!