Timanttihionta
CARETECH DIAMOND- IHON TIMANTTIHIONTAHOITO alk. 75€
(mekaaninen ihonpuhdistus hoidon yhteydessä 10-20€)

Timanttihiontahoito on kivuton ja tehokas tapa puhdistaa ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille sekä naisille että miehille. Timanttihionta tasoittaa ihon pintaa ja ihon väri normalisoituu. Hoito kiinteyttää, poistaa mustapäitä ja puhdistaa ihon pinnalta epäpuhtaudet, joten ihonhoitotuotteiden vaikutus moninkertaistuu!

Timanttihionta auttaa aknen hoidossa sekä arpien, maksaläiskien ja muiden pigmenttihäiriöiden häivyttämisessä. Hoidon voi tehdä kasvojen ja selän alueelle.

Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta, puhtaammalta ja säännöllisesti tehtynä iho vaikuttaa nuoremmalta. Iho pysyy pehmeämpänä ja kirkkaampana.

Hoito on nopeaa ja kivutonta, joten sopii hyvin kiireiselle ihmiselle.

Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa, joten se ei häiritse työtä tai vapaa-aikaa.

Allergiavapaa, turvallinen ja hygieeninen hoito.CARETECH DIAMOND- TIMANTTIHIONTA &KIINTEYTTÄVÄ/KOHOTTAVA ULTRAÄÄNIHOITO 100€/krt


Hoidossa käytetään timanttihionnan jälkeen tehokkasti kiinteyttävää ja kohottavaa ultraääntä ongelma-alueille. Suositellaan 6x sarjahoitona, mihin kuuluu 2x timanttihionta&ultra ( 1. ja 6.krt) ja 4x ultraääni. Hinta 420€/sarjahoito
KYSY LISÄÄ, SUUNNITELLAAN JUURI SINULLE SOPIVA HOITO!

KIINTEYTTÄVÄ ULTRA 58€
sis. puhdistus, kuorinta, ultra, seerumi&naamio/voide

TIMANTTIHIONTA MUUN HOIDON YHTEYDESSÄ 1€/MIN.

KIINTEYTTÄVÄ ULTRA MUUN HOIDON YHTEYDESSÄ 1€/MIN.