Kasvohoidot
PERUSKASVOHOITO 75€
Ihotyypinmukainen peruskasvohoito suunnitellaan ja tehdään yksilöllisesti ihotyypin ja ihon kunnon mukaan.
-alkupuhdistus, kuorinta, kevyt puhdistus ja/tai hieronta, seerumi/ampulli ja naamio, viimeistelytuotteet, kevyt ehostus.

SYVÄKOSTEUTTAVA MERILEVÄHOITO 75€
Hoidossa käytettävän merilevänaamion ravinnerikas spirulinalevä ja hyalyronihappo syväkosteuttavat ihoa tehokkaasti. Rauhoittaa ja ehkäisee ihoärsytystä, erinomainen kuivalle, normaalille ja couperosaiholle

KÄSINTEHTY MIKROHIONTA/TUHKIMOHOITO 45€
Kirkastaa, tasoittaa ja uudistaa ihoa. Alumiinioksidikristallit kuorivat ihoa tehokkaasti ja saavat pintaverenkierron vilkastumaan. Hoidon jälkeen iho on kuulas ja ihanan heleä. Erinomainen pikakaunistus ennen juhlia!

RENTOUTTAVA KASVOHIERONTA 45€
Puhdistus, kasvojen, kaulan ja decolleteen rentouttava hieronta, hoitovoide.


C PURE -vitamiinikasvohoito 90€
Kirkastaa ihon värin, edesauttaa kollageenin muodostumista, tekee ihosta pehmeän, hoidetun ja raikkaan. Erinomainen väsyneelle, elottomalle iholle, hormoniakneen sekä tupakoisijoille. Ei sisällä ihonpuhdistusta!


HELEYTTÄVÄ KULTAHOITO 80€
Hoito kiinteyttää ja heleyttää aikuista ihoa. Tuotteet sisältävät ylellistä kolloidista kultaa, joka edistää ihon aineenvaihduntaa, silottaa ilmejuonteita, stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kosteuttaa tehokkaasti. Sopii erinomaisesti myös pikakaunistajaksi ennen juhlia! Suositellaan alk. 30+ iholle, myös herkälle iholle.

KIINTEYTTÄVÄ ja KOSTEUTTAVA ARGAN KASVOHOITO 80€
Hoidossa hyödynnetään PhytoCellTec Argan kantasoluteknologiaa, joka mahdollistaa ihoa kiinteyttävien kantasolujen penetroitumisen ihoon.
Hoito silottaa pintajuonteita, parantaa ihon yleiskuntoa, kohottaa kasvonpiirteitä sekä tehokosteuttaa ihoa. Juonteiden ja kuivuuden hoitoon 35+ iholle, sopii myös herkälle iholle!